Voedingsschema op maat


Voedingsschema

- Haal meer resultaten met een voedingsschema.

 

 

€ 20,00

  • Beschikbaar

Waarom een voedingsschema

Het belang van voeding wordt door veel sporters onderschat. Voeding zorgt voor bouwstenen en brandstof. Tijdens het trainen krijgt het lichaam veel te verwerken. De spieren worden als het ware 'beschadigd' en de brandstof wordt verbruikt. De beschadiging van de spieren is meestal te voelen doordat je spierpijn krijgt. Voeding levert de bouwstoffen om de beschadiging te herstellen, bovendien wordt het beschadigde weefsel sterker gemaakt om voorbereid te zijn voor de volgende inspanning. Zonder goede voeding kan dit proces niet voldoende plaatsvinden. Wanneer je een slecht voedingsschema (of slecht dieet) volgt, blijft spierpijn langer aan en hersteld het lichaam minder goed waardoor er minder vooruitgang geboekt wordt.

 

Er zijn 3 keuzes mogelijk voor een voedingsschema . Dit ligt aan je doel:

1. Afvallen.

2. Spieropbouw.

3. Het lichaam onderhouden.

 

Aanschaf voedingsschema

Binnen 24 uur naar aanschaf word je benadert door ons met een mail. In deze mail staan een aantal vragen. Door deze vragen zo concreet mogelijk te beantwoorden kunnen wij maatwerk leveren. Naar het beantwoorden van de vragenlijst heb je je voedingsschema binnen 3 dagen.

Afvallen met een voedingsschema

Het is belangrijk dat het voedingsschema aansluit op jou levensstijl.. Met het voedingsschema creëren we een calorieën onderschot. Wat houd dit in? Wanneer je minder calorieën binnen krijgt dan dat je verbruikt ga je afvallen. Door dit door te zetten naar een levensstijl en te sporten (trainingsschema) zullen de kilo' s eraf vliegen. Voor ons is het belangrijk dat we een levensstijl creëren die je consistent kan volhouden. Zodat het behaalde resultaat ook blijft op het lange termijn.