Reviews


Commentaren: 19
 • #19

  Simone (woensdag, 01 augustus 2018 12:06)

  De trainingen zijn gevarieerd en voor mijn gevoel effectief. Met wat veranderingen in mijn voeding ben ik al een aantal kilo's verloren. Bedankt Dennis

 • #18

  Boris (dinsdag, 31 juli 2018 10:03)

  Fijne en afwisselende sessies waarin je veel leert over fitnessen.

 • #17

  Jurin (maandag, 25 juni 2018 21:02)

  De kickstartsessie met Dennis is zeker een aanrader. Hij geeft een goede uitleg en veel praktische tips waarmee je blessures kunt voorkomen en effectief kunt sporten. Met een prettige en persoonlijke aanpak.

 • #16

  Esmee (vrijdag, 15 juni 2018 09:23)

  De personal training sessies zijn erg afwisselend. Waardoor elke sessie anders is. Ook is het mij gelukt om 7 kilo af te vallen. Dennis geeft een duidelijke en uitgebreide uitleg!

 • #15

  Karin (zondag, 22 april 2018 21:51)

  Ik heb een introductieles van Dennis gehad en ook heeft hij voor mij 2 trainingsschema's gemaakt.
  Dennis legt de oefeningen duidelijk uit, ook benadrukt hij een goede houding. Het is fijn om met Dennis te trainen, hij is betrokken, rustig en je voelt je direct op je gemak. Zeker een professionele begeleiding!

 • #14

  Jeroen (vrijdag, 20 april 2018 17:45)

  Zeer tevreden over trainen met Dennis. In de 4 weken die ik met hem getraind heb ben ik ontzettend ver vooruit gegaan. Ik let meer op mijn voeding en sport door de gevarieerde schema's dagelijks. Na slechts 4 weken al zichtbare resultaten, van geen pull-up kunnen naar 3 volledig uitgestrekte pull-ups. Iedere week weer een leuke, nieuwe, training. Waar ik door Dennis zijn motivatie iedere week weer het uiterste uit mezelf haal. Ik heb nog een maand voor mijn selectie bij de Korps Mariniers en ga er met de tips en schema's van Dennis met veel vertrouwen 110% voor. Bedankt Dennis!

 • #13

  Monique van Leeuwen (vrijdag, 20 april 2018 13:11)

  Wat fijn om door jou gecoacht te worden. Je betrokkenheid en je geduld stel ik zeer op prijs. Bedankt Dennis

 • #12

  Naomi (donderdag, 19 april 2018 22:42)

  Super ervaring gehad met Dennis het heeft heel veel geholpen

 • #11

  Sanne van der Veer (donderdag, 19 april 2018 16:52)

  In de weken voorafgaand aan de zomervakantie ben ik begeleid door Dennis. De begeleiding bestond uit een wekelijkse sportsessie in de sportschool en uit feedback op mijn voedingspatroon. Ook buiten de wekelijkse sportsessie heeft Dennis mij oefeningen meegegeven. Ik heb de begeleiding als zeer positief ervaren. Ik voelde me op mijn gemak en ik heb veel handige tips meegekregen die ik nu nog altijd gebruik. Onder begeleiding van Dennis heb ik mijn doel behaald: ik ben in vijf weken tijd flink wat kilo's kwijtgeraakt! Ik raad anderen dan ook aan om voor Dennis als personal trainer te kiezen.

 • #10

  Eline (donderdag, 19 april 2018 12:24)

  Ik wilde gaan beginnen met fitnessen en had hiervoor niet de kennis om daar zelf aan te beginnen. Na personal training met Dennis van den Heuvel wist ik meer en heb ook plezier in fitness gevonden. Hij heeft mij ook geholpen met voeding en workouts om zelf uit te voeren. Zeer goede ervaring en nadat ik gestopt ben met personal training ga ik nog steeds zelf.

 • #9

  Joshua Jansen (dinsdag, 17 april 2018 22:46)

  Jonge ambitieus personal trainer er wordt goed naar me geluisterd en Dennis is altijd bereid om oplossingen te bieden !!

 • #8

  Daphne (dinsdag, 17 april 2018 12:37)

  Dennis is een fijne kerel om mee te sporten! Hij is rustig en geduldig en weet wat hij doet! Hij helpt je om het uiterste uit jezelf te halen en maakt sporten leuk!

 • #7

  Jan (zondag, 15 april 2018 11:56)

  Dennis heeft mijn geholpen met mijn conditie op te bouwen. In het begin kon ik maar maar 3 minuten op de cross trainer en was ik erg moe. Naar een paar weken hielt ik het al 30 minuten vol. Ook merk ik dat core sterker is geworden.

 • #6

  Joep van Meer (dinsdag, 27 maart 2018 14:08)

  Toen ik me bij Basic Fit had aangemeld, kreeg ik eerst een introductieles. Deze kreeg ik van Dennis, waar hij me het een en ander uitlegde over Basic Fit, maar vooral ook over wat hij zelf deed en wat zijn doelen waren met betrekking tot personal training. Dennis is een spontane kerel, die rustig alles uitlegt. 1x per week heb ik les van hem, wat goed bevalt. Zoals gezegd legt Dennis de oefeningen rustig uit, doet ze ook voor, maar pusht je daarna wel zo ver mogelijk om het meeste uit je lichaam te halen, wat achteraf een heerlijk gevoel geeft.
  Tot nu toe ben ik dus erg tevreden met de manier waarop Dennis zijn trainingen geeft.
  Ga zo door Dennis!

 • #5

  Li (vrijdag, 23 maart 2018 15:04)

  Dennis heeft voor mij zowel een voedingsschema als een trainingsschema opgesteld. Het doel van de voedingsschema is het verlagen van mijn vetpercentage en het doel van de trainingsschema is de intensiteit van mijn training te verhogen. Na het eerste week zie ik al progressie in mijn lichaam door zowel de voedingsschema als een trainingsschema. Daarnaast geeft Dennis veel tips tijdens het trainen, zodat ik de oefeningen optimaal kan uitvoeren.

 • #4

  ramon van den hoek (vrijdag, 23 maart 2018 11:24)

  Toen ik een jaar geleden bij basic fit aan kwam en met denis in contact kwam ,was er meteen een klik ,ik vertelde hem wat mijn doel was en dat werd heel goed opgepakt ,ik ben nu bezig met denis en ben al wat kilo's kwijt ,door de goede begeleiding van denis ,ik ga hier wel mee door want het bevalt me goed en ik kan mijn zinnen verzetten als ik bij basic fit ben .Ik doe nu veel meer als een paar maanden terug en ik zie vooruit gang wat ik met denis tot nu toe heb gedaan ,dus voor iedereen een aan rader.
  Het kost me wel elke keer kracht om het te doen samen met denis ,maar als ik een uurtje geweest ben geeft het mij weer veel kracht en voldoening dat ik er geweest ben ,denis top zo .

 • #3

  Ilona Bodewes (woensdag, 28 februari 2018 22:09)

  Ik ben een vrouw van 57 jaar. Heb altíjd wel gesport, behalve de laatste drie jaren. Toen vorig jaar neuropathie (een probleem van de zenuwuiteinden) bij mij werd vastgesteld vroeg ik mij af hoe ik dit probleem zo positief mogelijk zou kunnen aanpakken. Genezing is namelijk niet mogelijk. Zo ben ik bij krachttraining uitgekomen, omdat je hiermee al je spieren sterker kunt maken.

  Ik realiseerde mij dat het wel heel belangrijk is om de verschillende spieren met de juiste oefeningen en vooral ook goed uitgevoerd te trainen, dus onder begeleiding van een coach. Zo kwam ik bij Dennis terecht.

  Dennis is bekend met neuropathie waardoor ik vol vertrouwen met de training kon starten. Dennis biedt een uitdagend en gevarieerd trainingsschema. Hij geeft uitleg bij de oefeningen en weet je steeds weer te uit te dagen op een prettige manier. Elke training een stapje verder. Het is ook prettig dat hij de tijd neemt voor overleg als je vragen hebt. Hij begint een trainingssessie ook altijd met terug te kijken op de vorige keer en aan het einde vraagt hij hoe het gegaan is. Dennis is een rustige, betrokken jongeman met wie het prettig samenwerken is. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik mijn doelstellingen zal bereiken!


 • #2

  Ilonka Weel-Rutjes (vrijdag, 16 februari 2018 18:00)

  Ik heb bij begin met Dennis tips en uitleg van de apparaten gekregen.
  Met die uitleg die ik heb gekregen heb ik opdracht aan mij zoon gegeven om mij te kunnen trainen met die tips van Dennis. ik doe 1 keer per 4 maanden nieuwe tips aan Dennis vragen om te kunnen kijken wat ik meer kan doen.

  Sinds ik sport woog ik 89 kilo en nu weeg ik 75 kilo ik ben super blij mee hoe ik aan het bereiken ben met hulp van Dennis met die Tips..

 • #1

  Jan Willem Weel (vrijdag, 16 februari 2018 17:34)

  Toen ik bij Basic Fit kwam en kennis ging maken met Dennis. gingen we beginnen met een gesprek je voeren over wat ik allemaal wil bereiken en wat ik allemaal kan.

  De doel die ik wil bereiken met hulp van Dennis is eigenlijk dat ik breder kan worden en sterker.
  Bij het begin van de training met het kennis maken met Dennis kon ik niet zo veel tillen. maar toen we ongeveer maandje later ben ik flink voorruit gegaan met de hulp van Dennis.

  Wij trainen nu al vooral de armen en benen en de rug en buik super goed
  ik train nu 2 dagen in de week met Dennis en dat gaat super goed.
  en komt steeds nieuwe uitdaging waar ik helemaal voor ga.

  mensen die dit kijken ik zou zeggen kies voor Dennis als personal training :)